The wishlist name can't be left blank

AS-Brows

NARAVNA LEPOTA VAŠIH OBRVI. ZANESLJIVI REZULTATI ZA VSAKOGAR.

Blagovna znamka AS-BROWS je nastala z ozirom na stilistke in stiliste, ki želijo izboljšati izgled svojih strank in poudariti njihove oči z urejenimi obrvmi. Z linijo izdelkov, ki jo stalno posodabljamo, dosegamo neverjetne rezultate. Zajema izdelke in vse potrebne pripomočke za oblikovanje in barvanje obrvi s kano.

Prednosti produktov AS-BROWS:

Postopek je:

- hiter in enostaven,

- negovalen,

- dolgo obstojen,

- naraven in

- varen.

Namenjen je:

- vsem tipom kože,

- vsem starostnim skupinam,

- vsem tenom kože,

- vsem tipom barve las,

- vsem željenim efektom obrvi.

Tretma je popolnoma varen in primeren za vse, tudi tiste z občutljivejšo kožo, saj je kana naravna barva, ki ne vsebuje svinca, amonijaka, kot ostale barve za lase in obrvi. Rastlino kano so zaradi njenih lepotnih in zdravilnih učinkov uporabljali že v Starem Egiptu, zato nikakor ne moremo trditi, da je novost na trgu, izboljšali pa smo tehnologijo barvanja s kano.

Barvanje obrvi s kano zagotavlja enakomerno razporeditev barve in obarva tako dlačice, kot kožo pod obrvmi. Zagotavlja dolgo obstojnost in učinkovito prekrije tudi sive obrvi. S pravim nanosom se barva na obrveh obdrži do 6 tednov, na koži pa 5 – 12 dni, odvisno od tipa kože.

Namen barvanja s kano je ustvariti iluzijo globine in polnosti obrvi, s postopkom vizualno napolnimo redke obrvi in izboljšamo obliko obrvi. Naravne sestavine (kana, olje jojobe in aloe vera) pa poleg lepotnih učinkov tudi krepijo dlačice in pomagajo pri obnavljanju naravne oblike obrvi.