Pogoji plačila - Dostava

Stroški poštnine so 4,00 €

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100,00 €

 

Pogoji in način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- z gotovino ob prevzemu

Pri plačilu po povzetju poštnemu uslužbencu ob dostavi oziroma pri prevzemu, z gotovino plačate znesek na položnici. Znesek vključuje: vrednost blaga + poštnina 4,00€ 

- po predračunu z nakazilom na račun(na TRR)

Če ste odločite za plačilo po predračunu,boste po elektronski pošti prijeli predračun. Ko  bo ta v celoti poravnan,boste prijeli naročeno blago.

- osebni prevzem

Blago je možno plačati pri osebnem prevzemu samo z gotovino  na našem naslovu Kidričeva ulica 17, 3310 Žalec ob predhodnim obveščanju.

Dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na kateri koli naslov v Sloveniji. Dostavo v našem imenu opravlja DPD Slovenije s priporočeno pošiljko.
DPD kurir  vam bo naročeno blago dostavil na naslov (če v času dostave ne boste dosegljivi na naslovu, boste dobili obvestilo v poštni nabiralnik, kje in kdaj lahko plačate in prevzamete blago).

Obveščamo vas, da v kolikor naročeni paket ni prevzet po dogovoru s kurirjem DPD, vam paket dostavijo na najbližji bencinski servis Petrol. Od 1. 4. 2019 bo Petrol pričel z zaračunavanjem te storitve, strošek pa je na strani kupca.

Vsa naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po prejetju naročila. Če se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte ali telefona in skupaj bomo poiskali rešitev.

Za dostavo paketov skrbi DPD Slovenije.