LASH&BROW

Revolucionarna linija LASH&BROW je posebej zasnovana za izkušene profesionalne stiliste, ki želijo popoln nadzor nad postopkom laminiranja trepalnic in obrvi ter prisegajo le na vrhunske rezultate. Je najbolj napreden in inovativen profesionalni sistem, ki med in po postopku regenerira strukturo dlačic ter pospešuje njihovo obnavljanje in rast.

Za trenutno eno najhitrejših linij za laminiranje trepalnic in obrvi je v ozadju močna inovativna tehnologija, ki je uspela patentirati revolucionarni izvleček iz matičnih celic Curcume longe.

Koncentrirani fitopeptidni delci iz Curcume longe, tropske rastline, o kateri je biomedicina do sedaj opravila največ možnih študij,  predstavljajo prvo generacijo pristnih rastlinskih peptidov in so revolucionarno odkritje, ki odpira vrata novi generaciji kozmetičnih izdelkov. Nova tehnologija na področju kozmetike je uspela narediti revolucionarni preboj s koncentriranim izvlečkom totipotentnih/matičnih celic korenike Curcume longe, ki imajo izjemno regenerativno sposobnost. Fitopeptidi so prva aktivna kozmetična sestavina, ki ohranja in spodbuja lastni regenerativni potencial dlačic. Kot lasni 3D printer z ‘bio-programiranjem’ reaktivirajo, nadzorjujejo ter spodbujajo rast lasnih mešičkov.

Tretma LASH&BROW v le nekaj korakih omogoči popolno laminacijo ter regeneracijo dlačic hkrati. Vključuje vrhunske profesionalne izdelke, ki vsebujejo posebne negovalne in krepilne sestavine hkrati pa drastično skrajša čas postopka laminacije. 

Losjon Perm vsebuje hidrolizirani keratin, ki v notranjosti nadomesti izgubljene proteine ter tako dlačice odebeli in ojača.

Losjon Fix z vitaminom E, ki ima naravne antioksidativne učinke, pomaga pri ohranitvi zdravih dlačic ter pripomore k ohranjanju zdrave rasti dlak.

Revolucionarna maska za regeneracijo dlačic Regeneration Booster pa je obogatena s kar 11 krepilnimi in negovalnimi sestavinami kot so fitopeptidi iz Curcume longe, Niacinamid, Hialuronska kislina, Arginin, Vitamin E, rastlinski keratin, Prolin, Pantenol… Njene aktivne sestavine prodrejo v strukturo las in jo obnovijo, pospešujejo proces regeneracije, preprečujejo izpadanje dlačic ter spodbujajo nastajanje lasnih mešičkov.

PREDNOSTI TRETMAJA

Profesionalna laminacija z večtedenskim učinkom

Tehnologija fitopeptidnih delcev Curcume longe

Negovalni preparati, ki regenerirajo dlačice

Svilnato mehke, globoko regenerirane, nahranjene in zgoščene dlačice 

Drastično skrajšan postopek laminacije 

Popolne in edinstvene blazinice na dosegu roke vsakega profesionalnega stilista!

Inovativen dizajn, edinstvena oblika in višina

Narejene so iz posebno mehkega hipoalergenskega silikona in zato omogočajo enostavno prilepljanje trepalnic ter njihovo popolno poravnavo na površini blazinice

Silikonske blazinice visoke kakovosti so primerne tudi za občutljive tipe

Zaradi anatomske oblike omogočajo popolno prileganje in oprijem na veko; lepila za nameščanje ni potrebno uporabiti

Različne velikosti omogočajo prilagajanje katerikoli dolžini trepalnic, obliki očesa in željenemu učinku liftinga.

Primerne za sterilizacijo

Izdelki LASH&BROW so proizvedeni v Nemčiji po lastnih receptih in so odobreni s strani pristojnih organov in certificirani za prodajo v EU. S tem zagotavljamo dodatno kvaliteto izdelkov in varno uporabo.

Dodatne lastnosti izdelkov:

Skrbno izbrana embalaža je neprodušno zaprta in zato omogoča daljši rok uporabe izdelka. Izdelana pa je tako, da se izdelek lahko uporabi do zadnje kapljice.

Losjona LASH&BROW Perm in Fix sta pakirana v manjših vrečicah, kar omogoča boljšo higieno in zagotavlja minimalni odpadek pri uporabi. Eno pakiranje zadošča za 10 do 15 nanosov (odvisno od porabe med tretmajem). Morebiten ostanek losjona lahko porabite v roku 15 dni (za izvajanje tretmajev) ali v 30 dneh (za testiranje na možne alergijske reakcije). Že odprto vrečico morate do naslednjega tretmaja neprodušno zapreti, saj boste samo tako lahko ohranili kakovost losjona in ga tudi v celoti porabili.

Konsistenca izdelka je zelo kremasta, kar omogoča veliko lažji in varčen nanos izdelka.

Losjoni imajo manj neprijetenj vonj, kot ste ga vajeni pri tretmaju vihanja trepalnic z drugimi izdelki.