The wishlist name can't be left blank

LAMI-nar

Na zalogi
SKU
Webinar
50,00 € 40,98 €

Webinar o laminaciji

LAMI-nar je lahko razumljivo spletno usposabljanje za laminacijo trepalnic in obrvi. Lekcije vam pomagajo, da izboljšate svojo tehniko vihanja trepalnic in laminiranih obrvi. 
 
Pogoj za nakup in sprejem v skupino je opravljen tečaj vihanja trepalnic (ne glede na to, kje ste ga opravljali). Webinar ni namenjen stilistkam začetnicam, ki nimajo opravljenega tečaja vihanja trepalnic. (Ob nakupu webinarja na mail shop@as-lashes.si pošljite potrdilo o opravljenem tečaju za vihanje trepalnic.)
 
 
Vsebina:
  • pripomočki za laminacijo in njihov namen
  • izdelki in njihova uporaba
  • opis korakov postopka
  • pogoste napake in kako jih popraviti oz. se jim izogniti
  • triki in nasveti za lažje in bolj optimalno delo
 
Informacije so podane enostavno, a hkrati natančno in obsežno v obliki video posnetkov, fotografij, grafik, analiz ter opisov. Poleg tega, pa se lahko pridružite še podporni skupini, kjer stilistke delijo rezultate svojega dela, ki jih nato analiziramo in se skupaj učimo na vaših primerih. Omogočena je tudi komunikacija na način vprašanj in odgovorov.
 
 
Še ne poznate aplikacije Telegram? Brez skrbi, uporaba je popolnoma enostavna. Dodali vas bomo v 1 ali 2 pogovora: 
  • WEBINAR - skupina z izobraževalnimi vsebinami (izdelki, pripomočki, koraki postopka, triki, nasveti ipd.)
  • PODPORNA SKUPINA - klepet, kjer lahko delite rezultate svojega dela, spremljate delo drugih stilistk, sprašujete, odgovarjate in debatirate o temah glede vihanja trepalnic ter laminacije obrvi
 
 
Opravite nakup izdelka LAMI-nar v spletni trgovini AS-Lashes in po izvedenem plačilu na mail prejmete povezavo z dostopom do skupine v aplikaciji Telegram.