Čopič za čiščenje

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
PR-36
Že od 2,90 € 2,38 €

Pakiranje: 1 čopič 

Mehak čopič za čiščenje trepalnic uporabljamo s čistilno peno Lash Foam za čiščenje trepalnic pred in po tretmaju podaljševanja.

Toplo priporočamo pravilno higieno trepalnic za popolno in dolgo obstojnost profesionalnih podaljškov trepalnic.

Po tretmaju lahko čopič za čiščenje podarite svojim strankam kot majhno darilo in svetujte jim glede pravilne nege trepalnic s čistilno peno Lash Foam. Stranke bodo vesele darila, obenem pa bodo ob ustrezni negi trepalnic navdušene nad dolgo obstojnostjo podaljškov.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.