Karbonski filter za kozmetično masko

Na zalogi
SKU
PR-46
3,90 € 3,20 €

Pakiranje: 4 kosi.

Karbonski filter za kozmetično masko "CLASSIC" ali "ELEGANT" vsebuje filter z aktivnim ogljem, ki filtirira zrak s hlapnimi organskimi spojinami.


Karbonski filter torej absorbira hlape lepila. Poleg tega filtrira tudi onesnažene delce v zraku, prah, cvetni prah in plesen.En filter lahko uporabljate od 60 do 80 ur dela z lepilom.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.