Keratinska nega “Keratin Care” LIFT&CURL

Na zalogi
SKU
LC-22
24,50 € 20,08 €

Vsebina: 5 ml.

Izdelek Keratin Care dlačice (trepalnic ali obrvi) navlaži in jih nahrani s keratinom, kolagenom, glicerinom, vitamini in proteini.


Nanesite na očiščene naravne dlačice in s tem fiksirajte obrvi. Pustite delovati 2-3 minute.

- Hidroliziran Keratin:

Veže vlago na dlačice in ohranja kožo ter dlačice navlažene. Dlačice postanejo bolj ubogljive in svetleče.

- Hidrolizirana svila:

Deluje tako, da prekrije kutikulo, vlaži in ščiti vezi dlačic. Ko snov preide v dlačice, izboljša njihovo elastičnost in prepreči, da bi se zlomile ali izgubile vlago. Dlačice postanejo bolj gladke in ravne, dobijo sijaj in zdrav videz.

- Hidrolizirana pšenica:

Popravi poškodovane lasne mešičke, privzdigne dlačice in zmanjša poroznost njihovih gredi. Celice nahrani in utrdi z beljakovinami. Dlačice postanejo bolj močne in polne. Hidrolizirani pšenični proteini tvorijo tanko plast na gredi dlačice, kar jih naredi bolj svilnate in svetleče.

- Kolagen:

Pripomore k oskrbi suhih in krhkih dlačic. Povrne jim vlago, popravi razcepljene konice in izboljša splošno zdravje dlačic.

Lift&Curl

Spoznajte linijo izdelkov za vihanje in dvig naravnih trepalnic LIFT&CURL tudi vi! Linija zajema losjone za vihanje trepalnic, negovalna olja, keratinsko nego ter vse potrebne pripomočke za pred, med in po obdelavi trepalnic.

Pri razvoju izdelkov LIFT&CURL smo zbrali in upoštevali mnenja in zahteve stilistk s področja vihanja trepalnic. Rezultat je neverjetna linija izdelkov, ki so nežni do strukture dlačic, a vendar delujejo dovolj hitro. Pri pravilni tehnični izvedbi so zagotovljeni fenomenalni rezultati, ki držijo 6 tednov in več.

 

LUKSUZEN SPA TRETMA ZA TREPALNICE 5 V 1

Formula do zdravih trepalnic:

  • TRETMA LIFT&CURL - Nahrani, laminira, zaščiti, pospešuje rast in uviha ali dvigne trepalnice.
  • NEGA2 - Edini tretma, ki ga sestavljata 2 negovalna preparata.
  • PREPARATI ZA VIHANJE IN DVIG TREPALNIC - Nežni preparati za močne trepalnice.
  • IZBOR BLAZINIC - Blazinice za vse željene efekte in videze.
  • NAJBOLJŠE SESTAVINE - Pozitiven vpliv sestavin na rast in strukturo trepalnic.

 

CARE: formula za zdrave trepalnice

-> zagotavlja kar 8 izvrstnih sestavin v dveh negovalnih izdelkih - Keratinski negi in Negovalnem olju:

▪ Hidroliziran Keratin:

Veže vlago na trepalnice in ohranja kožo ter trepalnice navlažene. Trepalnice postanejo bolj ubogljive in svetleče.

▪ Hidrolizirana svila:

Deluje tako, da prekrije kutikulo, vlaži in ščiti vezi trepalnic. Ko snov preide v trepalnice, izboljša njihovo elastičnost in prepreči, da bi se zlomile ali izgubile vlago. Te postanejo bolj gladke in ravne. Trepalnice dobijo sijaj in zdrav videz.

▪ Hidrolizirana pšenica:

Popravi poškodovane lasne mešičke, privzdigne trepalnice in zmanjša poroznost lasnih gredi. Celice nahrani in utrdi z beljakovinami. Trepalnice postanejo bolj močne in polne. Hidrolizirani pšenični proteini tvorijo tanko plast na lasni gredi, kar naredi trepalnice bolj svilnate in svetleče.

▪ Kolagen:

Pripomore k oskrbi suhih in krhkih trepalnic. Povrne jim vlago, popravi razcepljene konice in izboljša splošno zdravje trepalnic.

▪ Vitamini A, E in B iz breskovega olja

Pomagajo pri krepitvi in ​​negi lasnih mešičkov, trepalnicam dajejo več volumna in poskrbijo za njihovo zdravje.

▪ Jojobino olje:

Prodre v trepalnice in se s suhostjo in krhkostjo bojuje od znotraj.

▪ Vitamin E:

Poveča pretok krvi, zaščiti trepalnice pred poškodbami in učinki škodljivih okoljskih dejavnikov. Obenem okrepi korenine trepalnic in pospeši njihovo rast.

▪ Arganovo olje

Vlaži lase in jih zadrži v trepalnicah. Trepalnice izgledajo sijoče in lepo. Poleg tega ima antibakterijski učinek na koži, kar pozitivno vpliva na rast trepalnic.

Izdelki LIFT&CURL so proizvedeni v Nemčiji po lastnih receptih in so odobreni s strani pristojnih organov in certificirani za prodajo v EU. S tem zagotavljamo dodatno kvaliteto izdelkov in varno uporabo.

Dodatne lastnosti izdelkov:

  1. Skrbno izbrana embalaža je neprodušno zaprta in zato omogoča daljši rok uporabe izdelka. Izdelana pa je tako, da se izdelek lahko uporabi do zadnje kapljice.
  2. Konsistenca izdelka je zelo kremasta, kar omogoča veliko lažji in varčen nanos izdelka.

3. Losjoni imajo manj neprijetenj vonj, kot ste ga vajeni pri tretmaju vihanja trepalnic z drugimi izdelki.