Kozmetična maska s karbonskim filtrom “CLASSIC”

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
PR-44
Že od 9,99 € 8,19 €

Pakiranje: 1 maska, 2 karbonska filtra.

Pri AS-Lashes je higiena pri delu zelo pomembna, zato je vdihovanje svežega zraka med delom nujna. Ker lash sitlistke delamo s snovmi kot je cianoakrilat, ki je prisoten v lepilih, se moramo med delom primerno zaščititi. Maska s karbonskim filtrom vas bo obvarovala pred škodljivimi hlapi.

Ker smo stilisti radi tudi med delom lepi, smo jih za vas pripravili tudi v trendovskih barvah.

Karbonski filter z aktivnim ogljem filtirira zrak s hlapnimi organskimi spojinami. To pomeni, da filtri absorbirajo hlape lepila.

Trislojna maska je iz 100% bombaža. Maske so udobne in ekološko bolj prijazne od tistih za enkratno uporabo.

Karbonski filtri PM 2.5 N95: Kozmetična maska s karbonskim filtrom "CLASSIC" vsebuje v paketu tudi dva karbonska filtra.

En filter lahko uporabljate za 60-80 ur dela z lepilom. Karbonski filter poleg hlapov lepila filtrira tudi onesnažene delce v zraku, prah, cvetni prah in plesen.

Filtre je mogoče kupiti tudi posebej.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.