Tekočina za odstranjevanje trepalnic Premium Remover

Na zalogi
SKU
A-03
32,00 € 26,23 €

Vsebina: 5 ml.

Izdelek Premium Remover je nežna in varna rešitev za odstranjevanje ostankov lepila in za odstranjevanje umetnih trepalnic od naravnih trepalnic.

Viskozna konsistenca gela zagotavlja, da doseže ostanke lepila tam, kjer je to potrebno.

Uporaba: Nanesite neposredno na lepilo z mikrokrtačo ali aplikatorjem. Počakajte 5-10 minut. Odstranite s suho vatirano palčko. Nato očistite naravne trepalnice s čistilno peno AS-Lashes Lash Foam in fiziološko raztopino.

Proizvedeno v Nemčiji.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.