Tekočina za predobdelavo trepalnic Premium Primer

Na zalogi
SKU
A-02
18,00 € 14,75 €

Vsebina: 10 ml.

Osnova za uspešno podaljševanje trepalnic je pravilno čiščenje in priprava naravnih trepalnic.

Luksuzni temeljni premaz Premium Primer s svojo edinstveno sestavo zagotavlja popolno in učinkovito predobdelavo za lepljenje podaljškov trepalnic.

Ima razkuževalni in protimikrobni učinek.

Uporaba: Kapljico izdelka Premium Primer nanesite na mikrokrtačo ali krtačko za čiščenje, nanesite na čiste trepalnice in pustite, da se posušijo.

Opomba: V primeru stika z očmi izperite z mlačno vodo - če draženje oči traja, se posvetujte z zdravnikom. Izdelek je namenjen le zunanji uporabi.

Proizvedeno v Nemčiji.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.