Trak - papirnat

Na zalogi
SKU
PR-34/B
3,00 € 2,46 €

Pakiranje: 1 kos.

Papirnat trak za podaljševanje in vihanje trepalnic.

Papirnat trak je nepogrešljiv pripomoček pri dvigu in pritrditvi zgornje veke ter fiksiranju blazinice med postopkom podaljševanja in vihanja trepalnic. Izdelan je iz kakovostnega materiala, zasnovan za učinkovito fiksiranje, hkrati pa zagotavlja udobje strankam in nemoteno delo stilistkam.

 

Glavne značilnosti papirnatega traku:

  • Dvig in pritrditev veke: Trak omogoča enostavno dviganje in pritrditev zgornje veke, kar olajša dostop do trepalnic ter zagotavlja boljšo vidljivost med postopkom.
  • Fiksiranje blazinice: Papirnat trak je idealen za varno fiksiranje blazinice na kožo, ko je to potrebno. S tem zagotavlja stabilnost in natančno delo.
  • Prijazen material: Izdelan iz mehkega papirnatega materiala, ki se nežno pritrdi in ne povzroča neprijetnega občutka.

 

Izberite popoln pripomoček za profesionalno podaljševanje in vihanje trepalnic. Naš trak iz papirnatega materiala vam bo zagotovil izjemne rezultate in zadovoljstvo strank. Izberite kakovost in preciznost za vaše storitve podaljševanja trepalnic.
 

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.