The wishlist name can't be left blank

Trak - plastičen

Na zalogi
SKU
PR-34/P
3,00 € 2,46 €

Pakiranje: 1 kos.

Plastičen trak za podaljševanje in vihanje trepalnic.

 

Plastični trakovi so zasnovani za zagotavljanje močne in stabilne fiksacije veke med postopkom podaljševanja ter vihanja trepalnic. Izdelani so iz kakovostnega in vzdržljivega materiala, zato omogočajo primerno fiksacijo veke čez celoten postopek z majhnim delom stika s kožo.

 

Glavne značilnosti plastičnega traku:

  • Močna fiksacija: Plastični trak zagotavlja trdno oporo in fiksacijo veke, kar omogoča stik kože s trakom na čim manjšem predelu.
  • Vzdržljiv material: Izdelan iz kakovostne plastike, je trak izredno vzdržljiv in se dobro obnese tudi pri zahtevnejših primerih povešene veke.
  • Enostavna uporaba: Del traku se enostavno odtrga v željeni dolžini.

 

Izberite popoln pripomoček za profesionalno podaljševanje in vihanje trepalnic. Naš trak iz plastičnega materiala vam bo zagotovil izjemne rezultate in zadovoljstvo strank. Izberite kakovost in preciznost za vaše storitve podaljševanja trepalnic.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.