The wishlist name can't be left blank

Volumenski šopki (Premade Fans)

Ni na zalogi
SKU
volumenski_sopki

Pakiranje: 320 šopkov v eni škatlici.

Spoznajte popolne pripravljene volumenske šopke, ki imajo kratko in tanko bazo oziroma "nogico" in odprte trepalnice v obliki pahljače. Rezultat pri setu je popoln “puhasti” volumen.

Volumenski šopki so pri bazi (t. i. nogici) toplotno obdelani in niso lepljeni.

Prednosti volumenskih šopkov AS-Lashes so:

- Popolna tehnologija izdelave - brez lepila.

- Izgled - prav takšni, kot bi bili narejeni ročno.

- Obstojnost - tanka in kratka baza oziroma nogica se popolnoma prilagodi naravni trepalnici in se jo drži dokler ta ne izpade.

- Šopki se po tretmaju (med nošenjem) ne zapirajo. Trepalnice izgledajo puhasto do naslednjega refila in prikrijejo "luknjice" tudi tam, kjer je naravna trepalnica s šopkom že odpadla.

Kako delamo z volumenskimi šopki?

Delamo lahko na dva načina: si z njimi malce pomagamo in uporabimo šopke za polovičko seta, ali pa naredimo set v celoti iz predpripravljenih šopkov.

Pri obeh opcijah pa je nekaj dejstvo: prihranimo ogromno časa. Dejansko delamo z enako hitrostjo, kot pri klasičnem podaljševanju trepalnic - odpade čas za izdelavo šopkov.

Kdaj še posebej priporočamo uporabo pripravljenih šopkov?

- Če ste začetnica pri volumenskem podaljševanju trepalnic in porabite enostavno preveč časa za cel set trepalnic.

- Ko je stranka zamudila in ne želimo ali ne moremo prestaviti termina.

- Ko imate veliko dela in je potrebno skrajšati čas storitve, a vendar obdržati kvaliteto (na primer pred ali po dopustu).

- Ko ste utrujeni, ali enostavno ni vaš dan in delate počasi.

 

ŠKATLICA S ŠOPKI ZADOSTUJE ZA: cca. 1-2 polna seta, 3-4 korekture, seveda pa je odvisno od gostote naravnih trepalnic in razporeditve dolžin šopkov (oziroma izbranega efekta).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Volumenski šopki (Premade Fans)
  1. Končno! Premade fans oziroma pripravljeni volumenski šopki so tu! Končno! Premade fans oziroma pripravljeni volumenski šopki so tu! Kje ste tečajnice naših volumenskih tečajev izpred nekaj let? Se spomnite, kako sem vam govorila o tem, koliko slabosti imajo prednarejeni šopki? Pa to še vedno drži?

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.