The wishlist name can't be left blank

LOSJON “FIX” (2) LASH&BROW

Na zalogi
SKU
LB-2/6
23,90 € 19,59 €

Vsebina: 6 vrečic / 1,5ml vsaka

AS-Lashes razvojni tim predstavlja revolucionarni sistem za laminiranje trepalnic in obrvi, razvit posebej za uporabo in rabo  izkušenih stilistov.

Posebna hitro - delujoča formula izboljša učinkovitost tretmaja in pospeši proces laminiranja. Losjon je pakiran v posameznih vrečkah, kar omogoča boljšo higieno ter zagotavlja minimalni odpadek.

LASH&BROW je trenutno najbolj napreden in inovativen profesionalni sistem na tržišču, ki stilistom omogoča popoln nadzor nad postopkom laminiranja trepalnic in obrvi ter zagotavlja doseganje le najboljših rezultatov.

LASH&BROW  losijona PERM in FIX sta s svojo inovativno formulo zaslužna za skrajšanje postopka laminiranja trepalnic na približno 30 minut, ter laminiranja obrvi na zgolj 15 minut.

Uporaba: 

  • Z mikrokrtačko ali čopičem nanesite majhno količino FIX losjona na mesto, kjer ste predhodno nanesli PERM Losjon
  • Čas postopka je odvisen od gostote in debeline trepalnic (1-2 minut)
  • Očistite s čisto krtačko za čiščenje ali vatirano palčko

 

Ob pravilnem odprtju in shranjevanju vrečke z losjonom podaljšamo uporabnost izdelka tudi do enega meseca.

Navodila za odpiranje in shranjevanje na povezavi:

https://youtube.com/shorts/J7RFEjVeWyQ?feature=share 

 

Posebne negovalne sestavine:

  • Tocopherol (vitamin E): vitamin E pomaga pri ohranjanju zdravih dlačic, saj ima naravne antioksidativne učinke in tako pripomore k ohranjanju naravne rasti dlak. Antioksidativne lastnosti vitamina pomagajo pri zmanjšanju količine oksidativnega stresa in škodljivih prostih radikalov, ki povzročajo razgradnjo celic lasnih mešičkov.

 

  • Helianthus Annuus (sončnično) olje: vlaga je ključna za naravno rast las. Sončnično olje deluje kot naravno vlažilno sredstvo, saj je obogateno z več vitamini in minerali. Predvsem se ponaša z visoko vsebnostjo vitamina E, ki spodbuja zdravo rast las. Sončnično olje vsebuje tudi oleinsko kislino, znano kot omega 9 kislino, za katero je znano, da je ena od esencialnih kislin, potrebnih za zaustavitev lomljenja ter za spodbujanje zdrave rasti dlačic.

 

Ni testirano na živalih in prijazno veganom.

Proizvedeno v Nemčiji

 

Samo za profesionalno uporabo. Obvezno predhodnje znanje izvedbe postopka. Priporočen je izpopolnjevalni tečaj.

 

 

Sestavine:Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogen Peroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PVP, Tocopherol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.