The wishlist name can't be left blank

Robčki za čiščenje šobe lepila Adhesive Wipe

Na zalogi
SKU
PR-40
5,95 € 4,88 €

Pakiranje: 100 kosov.

Ohranite svoje najljubše lepilo za podaljševanje trepalnic dlje časa sveže!

To lahko sedaj preprosto storite z Robčki za čiščenje šobe lepila Adhesive Wipe, ki z redno uporabo ohranjajo šobo stekleničke čisto in tako podaljšajo življensko dobo lepila.

Robček Adhesive Wipe ne pušča vlaken in se ne prilepi na stekleničko, kot se to dogaja z navadnimi robci.

Po vsaki uporabi lepila robček prepognite na pol in s krožnimi gibi obrišite lepilo, ki ostane na šobi. Če je lepila preveč, dvakrat prepognite robec, da preprečite lepilu, da steče skozi robec.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.