Volumenske trepalnice Pro Line

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
trepalnice_proline
Že od 18,95 € 15,53 €

1 škatica, 16 vrstic

Trepalnice imajo bogato črno barvo (t.i. “deep black”) in tanjše konice, ki dajejo naravnejši in nežen izgled končnega seta. Tekstura trepalnic Pro line omogoča enostavno izdelavo šopkov. Podlaga omogoča enostavno odstranitev trakca iz škatlice. Trak je tanjši, kar omogoča izdelavo šopkov s katerokoli tehniko. Ukrivljenost ostane enaka do odstranitve trepalnic.

V škatlici je 16 vrstic trepalnic.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.