The wishlist name can't be left blank

Popolni vodič podaljševanja trepalnic

Popolni vodič podaljševanja trepalnic

POPOLNI VODIČ PODALJŠEVANJA TREPALNIC

 

Iz česa so narejene umetne trepalnice?

Ena najpomembnejših stvari, ki jih je potrebno vedeti, je, da so VSI podaljški trepalnic narejeni iz istega materiala. Ta material je plastično vlakno, ki ga imenujemo PBT (Polybutylene Terephthalate). Na trgu najdemo mnoge izdelke, ki jih proizvajalci promovirajo pod oznakami "mink" in "silk", vendar v resnici niso narejeni iz drugačnih snovi, temveč so vsi iz istega sintetičnega materiala.

Trepalnice iz naravnega krzna živali sicer obstajajo na trgu, vendar njihov izgled ni tako popoln kot izgled sintetičnih trepalnic, prav tako ni mogoče obdržati njihove ukrivljenosti, povzročajo pa lahko tudi alergije. Vsekakor nismo pristaš uporabe trepalnic narejenih iz živalskega krzna, saj nikakor ni potrebno, da bi za trepalnice izkoriščali živali. PBT material je boljši, popolnoma ustrezen in nima škodljivih učinkov.

Tudi trepalnice naše nove linije, AS-Lashes Pro Line, so narejene iz idealnega sintetičnega materiala za umetne trepalnice, ki ga je naša ekipa razvila na podlagi podrobnih analiz in številnih testov. Pro Line trepalnice so na dotik najmehkejše trepalnice iz naše ponudbe, imajo odlično odpornost, trajno obliko ukrivljenosti in primerno dolžino glede na ukrivljenost trepalnice. Pro Line je naš mojstrski izdelek z elegantno in sijočo teksturo, ki ima minimalno število premazov ter odlično združljivost z vsemi lepili. Pro Line trepalnice so fleksibilne kot perje in izgledajo naravno in lepo. Ko naredite podaljške na naravnih trepalnicah, ni opaziti razlike. To je tisto, kar profesionalni stilisti trepalnic iščejo – trepalnice s katerimi je možno oblikovati elegantne in očarljive oči. Pro Line je veliko mehkejši od obstoječih silk ali mink trepalnic, zagotavlja prefinjen sijajni videz in elegantno teksturo. Zaradi elastične strukture je tudi ukrivljenost trepalnice izjemno obstojna.

 

 

Vrste trepalnic

Glede na vrsto trepalnic razlikujemo flat in klasične umetne trepalnice, med sabo pa se razlikujejo po obliki osnove oziroma podnožja. Klasične umetne trepalnice imajo osnovo okrogle oblike, flat trepalnice pa ploščato. O tem, katere uporabljamo kdaj, smo pisali v članku Kdaj so flat trepalnice boljša izbira kot klasične?

 

Dolžina, debelina trepalnic in njihova ukrivljenost

AS-Lashes trepalnice za podaljševanje so na voljo v številnih različicah, ločimo jih po njihovi debelini, dolžini ter ukrivljenosti. Širok nabor omogoča, da pri podaljševanju trepalnic izberete tip trepalnic, ki je po svojih karakteristikah najbolj podoben naravnim trepalnicam vaše stranke. Tako dosežete zares zdrav in čimbolj naraven videz oči. Na voljo so trepalnice dolžine od 5 do 14 mm in debeline od 0,04 do 0,20, ta izbor je narejen na podlagi najbolj pogostih velikosti naravnih trepalnic. Izbor določene ukrivljenosti trepalnic je odvisen predvsem od učinka, ki ga želite doseči s podaljševanjem. Vsaka oseba ima drugačne trepalnice in naloga vas, kot strokovnjaka, je, da upoštevate naravno stanje trepalnic stranke in izberete ustrezno dolžino,  debelino in ukrivljenost umetnih trepalnic. Pravilen izbor zagotavlja ohranitev zdravih naravnih trepalnic in s tem tudi zadovoljstvo vaše stranke.

 

Ukrivljenost umetnih trepalnic

J in B

  • Osnova trepalnice je ravna, ukrivljena je na konici.
  • Daje zelo naraven videz.
  • Primerna za stranke, ki želijo večji volumen in dolžino.
  • Ni priporočljivo za stranke z ravnimi ali navzdol usmerjenimi trepalnicami.

 

C

  • Izgledajo kot naravne trepalnice, ki smo jih uvihali z vihalcem trepalnic.
  • Primerna za oblikovanje tako naravnega kot tudi dramatičnega videza.
  • Primerna za stranke z ravnimi ali rahlo zavihanimi trepalnicami

 

CC

  • Vizualno dvigne oči stranke in naredi učinek "odprtega" pogleda, ki vseeno deluje lahkotno in ne preveč dramatično.
  • Primerna za oblikovanje tako naravnega kot tudi dramatičnega videza.
  • Primerna za stranke z ravnimi ali zavihanimi trepalnicami.

 

D

  • Polkrožna oblika, ki je hkrati tudi najbolj ukrivljena oblika trepalnic.
  • Priporočljiva za naravne in navzdol usmerjene naravne trepalnice.
  • Priporočljiva za dramatičen videz.

 

L in M

  • Za doseganje maksimalnega dviga trepalnic.
  • Primerna za stranke z ravnimi trepalnicami.
  • Primerna za oblikovanje tako naravnega kot tudi dramatičnega videza.

 

 

 

Barve trepalnic

Najbolj pogosta barva trepalnic za podaljševanje je črna ali temno rjava (čokoladna) barva, za blondinke in stranke, ki si želijo čisto naraven izgled, pa so na voljo tudi multi-rjave trepalnice.

Za malo bolj drzne osebe pa so na voljo tudi barvne in ombre trepalnice. Barvne trepalnice imajo to prednost, da poudarijo naravno barvo in obliko vaših oči, kar s tradicionalnim podaljševanjem trepalnic ni možno doseči. Barvne trepalnice izražajo individualnost, v kombinaciji z osnovnimi črnimi trepalnicami pa drobni segmenti barve ustvarijo spogledljiv in seksi videz. Več o barvnih trepalnicah pa izveste v članku Kaj morate vedeti o podaljševanju z barvnimi trepalnicami?


 

Sorodni izdelki