Klasične trepalnice Flat lashes

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
trepalnice_flatlashes
Že od 4,59 € 3,76 € Redna cena 22,95 €

Pakiranje: 1 škatlica, 16 vrstic.

-80%

Flat trepalnice so narejene iz kakovostnega materiala, zaradi svoje posebne oblike pa so lažje in mehkejše v primerjavi z navadnimi trepalnicami. Prav zato so primerne za vse tipe naravnih trepalnic, tudi za tanjše in slabše trepalnice.

Oblika poskrbi tudi za to, da se flat trepalnica uleže direktno na naravno trepalnico, kar omogoča hitrejše in lažje lepljenje na naravne trepalnice.

Zaradi natančnega prileganja flat trepalnice omogočajo tudi daljšo obstojnost, obenem pa poskrbijo za glamurozen izgled.

  1. Popolni vodič podaljševanja trepalnic Popolni vodič podaljševanja trepalnic
  2. Kdaj so Flat trepalnice boljša izbira kot klasične? Kdaj so Flat trepalnice boljša izbira kot klasične? Pri podaljševanju trepalnic je pomembno, da izberemo ustrezno vrsto trepalnic. Izbira zavisi predvsem na tem, kakšno je stanje naravnih trepalnic naše stranke in pa tudi za kakšen namen podaljšujemo trepalnice in kakšen želimo, da je končni izgled.   

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.