The wishlist name can't be left blank

Kdaj so Flat trepalnice boljša izbira kot klasične?

Kdaj so Flat trepalnice boljša izbira kot klasične?

Pri podaljševanju trepalnic je pomembno, da izberemo ustrezno vrsto trepalnic. Izbira zavisi predvsem na tem, kakšno je stanje naravnih trepalnic naše stranke in pa tudi za kakšen namen podaljšujemo trepalnice in kakšen želimo, da je končni izgled. 

 

Pri podaljševanju trepalnic je pomembno, da izberemo ustrezno vrsto trepalnic. Izbira zavisi predvsem na tem, kakšno je stanje naravnih trepalnic naše stranke in pa tudi za kakšen namen podaljšujemo trepalnice in kakšen želimo, da je končni izgled. 

Glede na tip trepalnic razlikujemo Flat in klasične umetne trepalnice, med sabo pa se razlikujejo po obliki osnove oziroma podnožja.

KLASIČNE TREPALNICE

Navadne ali klasične (Classic) umetne trepalnice imajo osnovo okrogle oblike. Najbolj so primerne za klasično metodo podaljševanja - ena na ena. Te trepalnice so uporabljene največkrat, saj so najbolj podobne naravnim trepalnicam in dajejo najbolj naraven izgled.

FLAT TREPALNICE

Na trgu zasledimo različne izraze: "Flat", "Ellipse" in "Cashmere", kar pa niso tri različne vrste trepalnic. Gre namreč za isto vrsto trepalnic, katerih glavna značilnost je, da oblika osnove oziroma podnožja ni okrogla, kot pri klasičnih trepalnicah, ampak sploščena. 

"Ellipse" in "Cashmere" so trepalnice katerih osnova je ovalne oblike, “Flat” pa ima osnovo ploščate oblike.

 

flat vs classic

 »Dramatični izgled, a še vedno zdrave naravne trepalnice.«

Pogosta težava, s katero se soočajo umetniki podaljševanja trepalnic, so stranke s kratkimi ali tankimi trepalnicami, ki izrazijo željo po gostih, drznih in dramatičnih trepalnicah. Njihove naravne trepalnice so prešibke, da bi zdržale takšen videz, narejen s klasičnimi tehnikami podaljševanja trepalnic. V takem primeru pridejo v poštev AS-Lashes Flat trepalnice. Profesionalni stilisti morajo postaviti zdravje naravnih trepalnic zmeraj na prvo mesto. Nič dobrega ne bomo naredili, če bo imela stranka po prvem podaljševanju uničene trepalnice za nekaj mesecev!

Stranki pa se zaradi slabih naravnih trepalnic ni potrebno odreči podaljševanju. V takem primeru priporočamo uporabo AS-Lashes Flat trepalnic. Flat trepalnice se po širini ne razlikujejo od klasičnih, so pa zaradi ploščate oblike lahkotnejše in mehke. Zaradi ploščate oblike je konica debelejša, razcepljena na dva dela, kar daje vtis temnih trepalnic in dramatičen videz.

Večja obstojnost

Stilistke trepalnic dobro vemo, da je obstojnost trepalnic odvisna od osnove oziroma podnožja trepalnice. Če se podnožje podaljška naravne trepalnice ne drži pravilno, se bo podaljšek najverjetneje odlepil v nekaj dneh, če ne v nekaj urah. Širša osnova trepalnic AS-Lashes Flat poskrbi, da lepilo dobro poveže umetno in naravno trepalnico, saj je zaradi ploščate oblike na voljo več površine za lepljenje, prav tako pa se podaljšek zaradi svoje oblika bolje prilega strankinim trepalnicam. Povratne informacije stilistov se večkrat nanašajo ravno na dejstvo, da so Flat trepalnice zaradi ploščate osnove bolj obstojne.

 

Pravilna uporaba

Oblika Flat osnove je ob straneh tanjša, zgoraj in spodaj pa debelejša, zato se bo Flat trepalnica najbolj držala naravne, če jo postavite od zgoraj ali spodaj naravne trepalnice. Če jo namestite ob strani, točka oprijema morda ne bo dovolj močna, da bi podaljšek lahko zadržala na enem mestu, ne da bi se pri tem trepalnica obrnila v drugo smer.

Pozornost je potrebno posvetiti tudi uporabi lepila, saj lahko pri širši osnovi enostavno izgubite nadzor nad količino lepila za trepalnice. Če trepalnico potopite in umaknete prehitro iz kapljice lepila, boste na koncu dobili zlepljene trepalnice in lepilo se bo sušilo počasi. Najboljši način, kako podaljške trepalnic namočite v lepilo je ta, da na sredino kapljice lepila potopite le le 1-2 mm trepalnice, nato pa podaljšek počasi izvlečete. Počasnejše kot vlečete trepalnico iz lepila, manj lepila se bo nabralo na trepalnici. Kadar je vlaga prostora večja, boste morali preizkusiti kakšno količino lepila uporabiti, da zagotovite, da bo držalo trepalnici.

 

Si želite preizkusiti AS-Lashes Flat trepalnice? Naročite jih v naši spletni trgovini, trenutno na naše Flat trepalnice ponujamo kar 50% popust.

Sorodni izdelki
  1. Klasične trepalnice Flat lashes
   -50%
   Klasične trepalnice Flat lashes
   Tako nizko, kot 11,48 € 9,41 € Redna cena 22,95 €