The wishlist name can't be left blank

PRAVILNA UPORABA VZGLAVNIKA ZA UDOBJE STRANKE IN STILISTKE

PRAVILNA UPORABA VZGLAVNIKA ZA UDOBJE STRANKE IN STILISTKE

Večkrat izvemo, da imajo naše stranke težavo z neudobjem vzglavnika. Ko se posvetujejo z nami, ugotovimo, da je največkrat težava v tem, da ga ponavadi ne uporabljajo pravilno. Pa saj je le vzglavnik, kako bi ga lahko napačno uporabila? A ker gre za posebno obliko tovrstnega pripomočka, je za optimalno uporabo potrebno vedeti, čemu služijo njegove posamezne funkcionalnosti in kako jih izkoristiti.

 

POSEBNOSTI AS-Lashes VZGLAVNIKA

Višina izreza je na eni strani višja kot na drugi. Posebna oblika utora za glavo, da je ta rahlo nagnjena nazaj, omogoča stranki udobno ležanje, stilistki pa dober pogled na linijo veke iz sedečega položaja za mizo. Oblika vzglavnika hkrati preprečuje, da bi se glava nagnila na stran, ko se stranka sprosti (oz. zaspi).

Druga posebnost je magnetna tablica, ki preprečuje, da bi pri delu z rokami po pomoti potisnila pincete z delovne površine. Vsak udarec lahko poškoduje tako delikaten pripomoček, kot je pinceta. Higiene pa najverjeteje ni potrebno posebej omenjati.

Vzglavnike ročno izrezujemo s pripravo, ki je bila razvita ob raziskovanju ergonomije delovnega prostora v našem salonu, zato se razlikujejo od ostalih tovrstnih izdelkov na trgu. Z vsemi svojimi posebnostmi in kvaliteto so se uvrstili med pet finalistov za najboljše inovativne produkte NALA Awards.



KAKO PRAVILNO UPORABLJATI VZGLAVNIK

 

1. Vzglavnik obrnemo z nižjim robom utora za glavo proti sebi in ga namestimo na skrajni rob mize.

2. Stranka naj se uleže tako, da se z rameni dotika vzglavnika.

 

Pravilno uporabljaš AS-Lashes vzglavnik? Samo tako njegova inovativna oblika omogoča udobje tako stranke kot tudi stilistke.

Sorodni izdelki