The wishlist name can't be left blank

Kaj morate vedeti o podaljševanju z barvnimi trepalnicami?

Kaj morate vedeti o podaljševanju z barvnimi trepalnicami?

Pri barvnih trepalnicah je podobno kot pri barvanju obrvi: ko obrvi pobarvamo, postanejo bogatejše, na videz gostejše in bolje definirane. Ko uporabimo barvne trepalnice, pa dobimo izrazitejši pogled in obenem spremenijo izgled našega celotnega obraza.

Kadar nastopi tematika o trepalnicah, pogosto razmišljamo le o tem, kako jih podaljšati, zgostiti, in ločiti med sabo … Če pa smo malce drzni in zamenjamo barvo trepalnic, lahko dobimo rezultat, ki popolnoma spremeni naš celoten izgled.

 

Pri barvnih trepalnicah je podobno kot pri barvanju obrvi: ko obrvi pobarvamo, postanejo bogatejše, na videz gostejše in bolje definirane. Ko uporabimo barvne trepalnice, pa dobimo izrazitejši pogled in obenem spremenijo izgled našega celotnega obraza.

 

POGLED, KI SE MU JE TEŽKO UPRETI

Če imate stranke, ki si želijo ustvariti dramatičen izgled, so zanje barvne trepalnice pravi odgovor. Z njimi dosežemo globok in poudarjen pogled, ki se mu je težko upreti. Najboljše pri vsem tem pa je, da imamo nešteto stilskih možnosti.

 

ZA VSE, KI ŽELIJO POUDARITI BARVO SVOJIH OČI

Za vaše stranke, ki želijo s podaljšanimi trepalnicami poudariti barvo svojih oči, so ravno barvne trepalnice tiste, ki jim to lahko omogočijo!

Nekaj prefinjenih barvnih trepalnic med črnimi trepalnicami ali ombre trepalnice, pri katerih barva prehaja iz črne do barvne, naredijo čudež! Poudarijo oči, ki kar vabijo poglede.

NAPOTKI ZA PODALJŠEVANJE BARVNIH TREPALNIC

Podaljševanje barvnih trepalnic poteka na enak način, kot z navadnimi umetnimi trepalnicami.

Za vas pa smo pripravili nekaj napotkov, da bodo trepalnice vaših strank in njen videz vedno poseben in popoln.

 

1. KAKŠNE SO ŽELJE VAŠE STRANKE?

Pred postopkom podaljševanja trepalnic se vedno najprej posvetujemo s stranko: kakšen je njen cilj in kakšna želja? Kaj želi doseči s postopkom? Kakšni izgledi podaljšanih trepalnic so ji najljubši?

 

Vaša stranka morda niti ne pozna barvnih trepalnic, ali pa misli, da so primerne le za na modno pisto. Vi ste tisti, ki ji lahko ponudite sodoben tretma, predvsem, če si vaša stranka želi:

- POUDARITI BARVO SVOJIH OČI:

Če si vaša stranka želi poudariti barvo svojih oči, posezite po barvah trepalnic, ki se dopolnjujejo z odtenki njenih oči. Govorimo o komplementarnih barvah iz barvnega kroga, ki imajo neverjeten učinek:

- Zelene umetne trepalnice odprejo pogled svetlo rjavih oči.

- Vijolične umetne trepalnice poudarijo zelene oči, rjave oči pa izgledajo večje.

- Z dodatkom umetnih trepalnic v modri barvi bodo modre oči izgledale še bolj bleščeče, prav tako pa se modra poda tudi rjavookim ženskam.

- BITI NEKAJ POSEBNEGA:

Vaša stranki lahko ustvarite poseben videz z ombre trepalnicami. Te dodajo trepalnicam in celotnemu izgledu barvni pridih, ki obenem deluje privlačno in posebno, a še vedno naravno.

- BITI V TRENDU:

Če vaša stranka želi biti v trendu, ji to lahko zagotovite z barvnimi trepalnicami. Uporabite nekaj barvnih trepalnic med črnimi, da ustvarite trendi izgled, ki je primeren tako za v pisarno, kot za večerni izhod s prijateljicami.

 

2. KATERO LEPILO UPORABITI ZA BARVNE TREPALNICE?

Poznamo več vrst lepil, med njimi pa je veliko takšnih, ki so črna in naredijo pri podaljševanju trepalnic efekt črtala za oči.

Če bomo uporabili barvne trepalnice, si tega efekta seveda ne želimo. Zato priporočamo uporabo brezbarvnega lepila.

Kadar pa opravljamo postopek podaljševanja z ombre trepalnicami, lahko izbiramo med črnim in brezbravnim lepilom, glede na to, kakšen je željeni videz oziroma rezultat.

 

3. ZA PODALJŠEVANJE Z BARVNIMI TREPALNICAMI SI REZERVIRAJTE VEČ ČASA ZA TRETMA

Podaljševanje z barvnimi trepalnicami lahko traja malce dlje - računajte tam nekje med 15 in 30 minutami. Verjetno se sprašujete zakaj, če vendar podaljšujemo na enak način, kot črne trepalnice.

Gre za to, da nekaj časa vsekakor porabimo za to, da se s stranko dobro posvetujemo o njenih željah, o tem smo že pisali zgoraj.

Obstaja tudi veliko kreativnih možnosti za aplikacijo barvnih trepalnic, zato moramo točno določiti, na katero mesto bomo barvne trepalnice umestili. Tudi tukaj bomo porabili nekaj časa.

Seveda želimo, da stranka izgleda super, zato se potrudimo, da bodo umetne trepalnice na vsakem očesu na enakem mestu in bodo simetrično porazdeljene.

4. PODALJŠEVANJE Z BARVNIMI TREPALNICAMI NAJ BO VAŠA POSEBNA PONUDBA

Vsekakor se za barvne trepalnice v Sloveniji ne bodo odločile vse stranke. Ker pa takšnega podaljševanja ne nudijo vsi saloni in z njimi dosežemo vse zgoraj naštete prednosti, vam priporočamo, da jih predstavite kot svojo zares posebno ponudbo.

Glede na to, da jih umestimo v posebno ponudbo in z njimi tudi porabimo več časa, razmislimo tudi o tem, da si zaslužijo posebno (višjo) ceno.

Stranke, ki želijo izstopati, torej poudariti svoje oči, biti v trendu, so tudi pripravljene plačati za to. Vsekakor cenijo naš trud in naš čas, ki jim ga posvetimo.

OSVEŽITE SVOJO PONUDBO S PODALJŠEVANJEM Z BARVNIMI TREPALNICAMI

Ker gre za svetovni trend, narašča tudi povpraševanje za podaljševanje z barvnimi trepalnicami. Privabite več strank in obdržite obstoječe z ekskluzivno ponudbo. Tako boste lahko razširili svoj posel in uživali v umetnosti podaljševanja z barvnimi trepalnicami.

Sorodni izdelki
  1. Volumenske trepalnice barvne
   -30%
   Volumenske trepalnice barvne
   Tako nizko, kot 6,99 € 5,73 € Redna cena 9,99 €