The wishlist name can't be left blank

Volumenske trepalnice barvne

Na zalogi
SKU
trepalnice_barvne
Tako nizko, kot 5,00 € 4,10 € Redna cena 9,99 €

Pakiranje: 1 škatlica, 6 vrstic.

-50%

ZA POGLEDE, KI SE JIM JE TEŽKO UPRETI

Če imate stranke, ki si želijo ustvariti dramatičen izgled, so zanje barvne trepalnice pravi odgovor. Z njimi dosežemo globok in poudarjen pogled, ki se mu je težko upreti. Najboljše pri vsem tem pa je, da imamo nešteto stilskih možnosti.

 

ZA VSE, KI ŽELIJO POUDARITI BARVO SVOJIH OČI

Za vaše stranke, ki želijo s podaljšanimi trepalnicami poudariti barvo svojih oči, so ravno barvne trepalnice tiste, ki jim to lahko omogočijo!

Nekaj prefinjenih barvnih trepalnic med črnimi trepalnicami naredijo čudež! Poudarijo oči, ki kar vabijo poglede.

  1. Popolni vodič podaljševanja trepalnic Popolni vodič podaljševanja trepalnic
  2. Kaj morate vedeti o podaljševanju z barvnimi trepalnicami? Kaj morate vedeti o podaljševanju z barvnimi trepalnicami? Pri barvnih trepalnicah je podobno kot pri barvanju obrvi: ko obrvi pobarvamo, postanejo bogatejše, na videz gostejše in bolje definirane. Ko uporabimo barvne trepalnice, pa dobimo izrazitejši pogled in obenem spremenijo izgled našega celotnega obraza.

As-Lashes

Obožujemo svoje delo in to ljubezen delimo z vami, drage stilistke in stilisti!

Linija izdelkov AS-LASHES zajema izdelke in vse pripomočke, ki jih potrebujete za kakovostno in lažje opravljanje podaljševanja trepalnic. Investirali smo čas, trud in se poglobili v vse detajle pri vsakem od naših produktov. Linijo nenehno posodabljamo, iščemo nove formule in si zamišljamo inovativne produkte, ki olajšajo postopek dela.

Zavedamo se, kako pomembna je kakovost produktov. Na tem področju storimo vse, da poskrbimo za vas. Prav zato so popolnoma vsi produkti iz linije AS-LASHES testirani s strani Alene Skodič, naših trenerk in strokovnjakov iz industrije za podaljševanje trepalnic. Zakaj? Ker za naše cenjene stranke ne pristajamo na nič manj kot na popolnost.

Spoznajte linijo izdelkov za podaljševanje trepalnic AS-LASHES.

Pridružite se številnim stilistkam po Evropi in AS-LASHES bo postala vaša najljubša znamka.