The wishlist name can't be left blank

Kako pravilno shranjujemo lepilo za trepalnice?

Kako pravilno shranjujemo lepilo za trepalnice?

Uporaba svežega lepila za trepalnice je ena izmed najpomembnejših stvari pri delu lash stilistke. To je standard za uspešno poslovanje in zadovoljne stranke, ki se bodo k vam tudi vračale.

Kako popolni so vaši seti trepalnic, katero blagovno znamko trepalnic uporabljate in kako izpiljena je vaša veščina fotografiranja trepalnic, vse to ni dovolj.

Če vaše lepilo za trepalnice ne uporabljate pravilno, potem trepalnice vaše stranke ne bodo zdržale dolgo in če se to dogaja konstantno, na žalost tudi vaše podjetje ne bo.

Morda je tale stavek malo oster, ampak je povsem resničen.

 

Ste odločeni, da bo vaše podjetje uspelo? 

 

Potem morate storiti dvoje! 

 1. Prepričajte se, da izberete lepilo, ki povsem ustreza vašemu načinu dela in okolju v katerem delate. 
 2. Pomembno pa je, da to lepilo tudi pravilno shranjujete! Le tako bo njegova moč optimalna za celoten čas njegove uporabe.

 

Pravilno skladiščenje lepila za trepalnice se razlikuje glede na to, ali je lepilo že odprto ali še neodprto.

 

NEODPRTO LEPILO ZA TREPALNICE:

 • Shranjujte pokončno, v majhni nepredušni posodi ali ZIP alu-vrečki, v katero dodamo silika gel kroglice, ki nase vežejo vlago (to so male vrečke kroglic, ki jih najdemo v škatlah za čevlje).
 • Lepilo vedno shranjujte samostojno, ne z drugimi izdelki, saj lahko ti vsebujejo sestavine, ki vaše lepilo razkrajajo (na primer temeljni premazi za trepalnice z visoko vsebnostjo alkohola).
 • Neodprte stekleničke lepila lahko v hladilniku hranite do 3 mesece od nakupa.
 • Lepilo za trepalnice ne shranjujte na mestih, kjer so visoka temperaturna nihanja, zlasti ne tam, kjer je temperatura več kot 27 stopinj Celzija.
 • Lepila za trepalnice hranite proč od neposredne sončne svetlobe (primeren je predal ali omara, vse do odprtja stekleničke, ga lahko hranite tudi v hladilniku).
 • Ko prispejo nove zaloge lepila, vedno najprej porabite stare zaloge lepil. Sledite vrstnemu redu datuma nakupa.
 • Ne uporabljajte lepila za trepalnice, če je bilo shranjeno dlje kot 3 mesece (ni smiselno tvegati, da izgubite stranko, zaradi uporabe starega lepila in posledično neobstojnosti njenih trepalnic).
 • Pomembno: Ko enkrat odprete steklenico z lepilom za trepalnice, je NE SMETE več vrniti v hladilnik, saj močno nihanje temperature povzroči, da se na notranjih stenah steklenice nabere kondenz, ki bo lepilo hitro razgradil. Lepilo bo izgubilo trdnost, kar bo povzročilo slabo obstojnost trepalnic.

ODPRTO LEPILO ZA TREPALNICE:

 • Shranjujte v majhni nepredušni posodi s silika gel kroglicami, v hladnem in temnem predalu ali omari. Nikakor ne v hladilniku!
 • Izognite se shranjevanju na mestih, kjer je visoka temperatura (nad 27 stopinj Celzija).
 • Po vsaki uporabi lepila poskrbite, da je pokrovček čist in tesno zaprt. Priporočamo uporabo robčkov za čiščenje šobe lepila (adhesive wipes), ki ne puščajo vlaken in podaljšajo njegovo življenjsko dobo.
 • Ne shranjujte skupaj z drugimi izdelki (kot so temeljni premazi, izdelki za čiščenje itd.), saj pogosto vsebujejo sestavine, ki lahko polimerizirajo lepilo za trepalnice in to postane neuporabno. Ne pozabite, lepila za trepalnice (razen trepalnic) nimajo prijateljev!
 • Za optimalno moč, lepilo za trepalnice zamenjajte vsakih 30 dni, ne glede na to, kolikokrat je bilo uporabljeno.
 • Vedno imejte na zalogi svežo rezervno stekleničko lepila za nujne primere. (Računajte na zamude poštnih pošiljk in podobne situacije. Brez lepila, ni posla!)
 • Ne skušajte prihraniti denarja, tako da uporabljate lepilo, ko se je njegov rok uporabe že iztekel. Veliko več vas bo stala izguba stranke ali brezplačna izdelava refillov trepalnic zaradi izpadanja

 

 

Če se želite izogniti težavam pri obstojnosti trepalnic in pri samem delu podaljševanja trepalnic, potem poskrbite za pravilno shranjevanje lepila. Malo discipline bo dolgoročno naredilo največ za vaš naziv uspešne stilistke in kvaliteto dela, ki vam bo prinesla tudi zveste stranke.

Sorodni izdelki
  1. Lepilo Ariete
   Lepilo Ariete
   45,50 € 37,30 €
  2. Lepilo Bond
   Lepilo Bond
   45,50 € 37,30 €
  3. Lepilo Black Angel
   Lepilo Black Angel
   45,50 € 37,30 €
  4. Lepilo Lord Gentle
   Lepilo Lord Gentle
   45,50 € 37,30 €
  5. Lepilo Ultra Premium
   Lepilo Ultra Premium
   45,50 € 37,30 €
  6. Lepilo XD-Pro Premium
   Lepilo XD-Pro Premium
   45,50 € 37,30 €
  7. Lepilo Soft Premium
   Lepilo Soft Premium
   25,00 € 20,49 €